Pronájem kanceláře – V Korytech, 250 m² 

Pronájem kanceláře – 250 m² 

V Korytech, Praha 10 – Strašnice

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v 2.NP budovy v Praze 10, Strašnicích. Prostory o celkové výměře 250 m² jsou děleny na menší prostory rozloženy kolem centrální chodby. Jedná se o polovinu patra s vlastním vstupem ze schodiště. Prostor lze využít buď jako kanceláře, nebo kombinaci se skladovacím prostorem. Budova je vybavena nákladním výtahem a nakládací rampou.

Prostor je samostatně vytápěn plynovým kotlem a jednotlivé kanceláře jsou osazeny klimatizací pro větší komfort. V této části patra je k dispozici kuchyňka a oddělené WC pro muže i ženy.

V rámci pronájmu je také možno pronajmout si skladovací prostor v přízemí budovy s vlastním vstupem o výměře 88 m². Případně je možno se za určitých podmínek dohodnout na pronájmu jen části prostor.

Ke kancelářím náleží 3–5 parkovacích míst u objektu.

Nájemné za kancelářské prostory činní 225 Kč/m² + náklady spojené s provozem úklid a osvětlení společných prostor v úhrnné výši cca 1.700 Kč.

Plyn a elektřina jsou měřeny samostatnými měřidly a měsíčně fakturovány. Odhad ročních nákladů při kancelářském provozu je cca 120.000 Kč ročně.

Pro bližší informace nás kontaktujte:

Sídlo společnosti

  • Adresa: V Korytech 3234, Praha 10 - Strašnice, 100 00

  • Phone: + 420 770 195 090

  • Email: info@abmreal.cz

Informace pro vás

Copyright © 2022 – ABM REAL. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořili Trockenmann